Personvern og informasjonskapsler

PERSONOPPLYSNINGER BYGGM AS MOTTAR

Hovedkilden for personopplysninger er opplysninger du selv oppgir. Dette skjer i all hovedsak gjennom kontaktskjemaet på BYGGM AS sin nettside. Kontaktskjemaet fungerer som møteplassen mellom potensielle/eksisterende kunder og BYGGM AS. Det er helt frivillig om du ønsker å fylle ut et slikt skjema eller bare forbli passiv besøkende på siden. Personopplysninger som samles inn via kontaktskjemaet er telefon, email og navn.

I etterkant av kontaktskjemaet kan ytterligere personinformasjon bli generert gjennom e-mail, telefon og lignende korrespondanse mellom BYGGM AS og deg som en potensiell/eksisterende kunde.

HVORDAN BYGGM AS BRUKER PERSONOPPLYSNINGENE

Formålet med kontaktskjemaet og etterfølgende korrespondanse er å følge opp forespørsler og forpliktelser ovenfor kundene.

BYGGM AS er en avhengig av en slik åpen plattform mellom seg og sine kunder for å sikre en tilfredsstillende kommunikasjon og sluttprodukt.

Informasjonskapsler på byggm.no, brukes til å samle informasjon anonymt. 

Informasjonskapslene som eksisterer på byggm.no brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk og språkinnstillinger på siden. 

HVORDAN ADMINISTRERE EGNE PERSONOPPLYSNINGER

Du har alltid rettigheter knyttet til personopplysningene som du kan endre. Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser.  

INFORMASJONS DELING MED TREDJEPARTER

BYGGM AS deler ikke noe personinformasjon fra kontaktskjemaet, egne innsamlinger eller informasjon fra andre med noen tredjepart. Skulle slik utdeling likevel skje, vil du alltid få samtykke forespørsel fra oss.

KONTAKTINFORMASJON

Har du ytterligere spørsmål om BYGGM AS personvernerklæring eller andre forespørsler kan du kontakte bedriften.

Telefon: +47 46560778

Mail: info@byggm.no